Tarieven en vergoedingen

Eerste consult acupunctuur (incl. behandeling en voedingsadvies): € 55,00
Vervolgbehandeling acupunctuur (evt. incl. massage/moxa): € 50,00
Tuina-therapie (45 min): € 45,00
Tuina-therapie (30 min): € 30,00
Massage fascia/klassiek (45 min): € 45,00

praktijkruimte zen zijn wijAangezien de praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging NVA vergoedt de zorgverzekeraar een acupunctuur-behandeling, evt. gecombineerd met een tuina-behandeling, uit uw aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed, is afhankelijk van de hoogte van het budget dat hiervoor in uw verzekering is opgenomen. Omdat de behandeling wordt vergoed uit de aanvullende verzekering geldt hierbij geen eigen risico. Op zorgwijzer.nl kunt u een overzicht vinden met de vergoedingen. Een behandeling welke enkel uit massage (fascia/klassiek) bestaat, wordt door de zorgverzekeraar niet vergoed.

Betalingsvoorwaarden

Na afloop van elke behandeling krijgt u een factuur. De nota dient binnen veertien dagen na factuurdatum te worden voldaan. Behandelingen kunnen tot 24 uur voor de geplande afspraak kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden.

Overige zaken

Voor afspraken en behandelingen is geen verwijzing van uw huisarts nodig. De praktijk is aangesloten bij zorgpunt Heezerweg, een veelzijdig gezondheids- en zorgcentrum. Er wordt gestreefd naar hoogwaardige zorg in nauwe samenwerking met diverse disciplines.

Openingstijden

  • Maandag van 18.00 uur tot 21.00 uur.
  • Donderdag van 14.30 uur tot 19.30 uur.
  • Vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

Tijdens de openingstijden is de praktijk bereikbaar op T: 06 83 533 233, zie Contact

Locatie van de praktijk

De praktijk bevindt zich op de Heezerweg 307 te Eindhoven in het gebouw Fysiotherapie Heezerweg.

Routebeschrijving met het Openbaar Vervoer

Vanaf Centraal Station Eindhoven kunt u buslijnen nemen die over de Leenderweg of de Sint Bonifaciuslaan rijden.

Klachtenregeling

Volgens de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg is de therapeut de eerstaangewezen persoon om zich in te spannen een conflict met u op te lossen. Het prettigst is als u samen met uw therapeut het probleem kan aanpakken. Wanneer dit niet mogelijk is, dan kunnen de volgende stappen ondernomen worden. Bekijk hier de procedure.