Tarieven en vergoedingen

Eerste consult acupunctuur (incl. behandeling en voedingsadvies): € 55,00
Vervolgbehandeling acupunctuur (evt. incl. massage/moxa): € 50,00
Tuina-therapie (45 min): € 45,00
Tuina-therapie (30 min): € 30,00
Massage fascia/klassiek (45 min): € 45,00

praktijkruimte zen zijn wijAangezien ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NVA vergoedt de zorgverzekeraar een acupunctuur-behandeling, evt. gecombineerd met een tuina-behandeling, uit uw aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed, is afhankelijk van de hoogte van het budget dat hiervoor in uw verzekering is opgenomen. Omdat de behandeling wordt vergoed uit de aanvullende verzekering geldt hierbij geen eigen risico. Op zorgwijzer.nl kunt u een overzicht vinden met de vergoedingen. Een behandeling welke enkel uit massage (fascia/klassiek) bestaat, wordt door de zorgverzekeraar niet vergoed.

Betalingsvoorwaarden

Na afloop van elke behandeling krijgt u een factuur. De nota dient binnen veertien dagen na factuurdatum te worden voldaan. Behandelingen kunnen tot 24 uur voor de geplande afspraak kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden.

Verwijzing huisarts

Voor afspraken en behandelingen is geen verwijzing van uw huisarts nodig.

Openingstijden

  • Maandag en donderdagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur.
  • Vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

Tijdens de openingstijden is de praktijk bereikbaar op T: 06 83 533 233, zie Contact

Locatie van de praktijk

De praktijk bevindt zich op de Heezerweg 307 te Eindhoven in het gebouw Fysiotherapie Heezerweg.

Routebeschrijving met het Openbaar Vervoer

Vanaf Centraal Station Eindhoven kunt u buslijn 12 nemen en uitstappen bij bushalte Lavendellaan, deze bevindt zich op 40 meter van de praktijk.

Klachtenregeling

Via de beroepsvereniging ben ik aangesloten bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB). De KAB neemt uw klacht in behandeling en staat voor een onafhankelijke beoordeling ervan. Voor meer informatie zie www.kab-klachten.nl   

 

 

­